Den enestående ejerleder

Den enestående ejerleder kan med fordel alliere sig med en professionel bestyrelse, så han ikke overhales af etablerede aktører og nye konkurrenter.

Kontrol er lortnok bagfra

Om kontrol og tillid   Da jeg for mange år siden var ung værnepligtig sergent fik min deling en mere erfaren sergent, Thomas tilknyttet. Han havde fået kontrakt og var værd at lære af.

Netværk er spild af tid

Elgaard Mancom rådgiver om brugen af netværk i forretningssammenhænge. Hvordan arbejder I med jeres forretningsrelationer? Er I aktive på LinkedIn?

Den gode, den onde og den virkelig lønsomme

Er Performance management og KPI-ledelse det nye sort eller ser det bare sort ud? Hvis det finder sted med tillidsfulde, værdiskabende processer er det OK.

Lederne svigter personalet

HR er et fag, forankret i topledelsen og udmøntes såvel af HR-afdelingen som af organisationens ledere. Det er i samarbejdet mellem HR og lederne, at medarbejderudviklingen finder sit klimaks. HR og ledelse er to sider af samme sag.

Jan Erik Elgaard på HR-seminar med Favrskov Erhvervsråd. Foto: Kian Johansen

HR er ikke bare noget der sker i HR!

HR strategien bør være forankret i virksomhedens overodnede strategi. Alle organisationens ledere bør tage ansvar for HR-strategien.

Lederskab og følgeskab

I ledelseslitteraturen har der længe været skelnet mellem leadership og management men på det seneste er begrebet følgeskab dukket op og hvad er følgeskab?

Er du angriber eller målmand?

Vi er forskellige. Gennem anvendelse af typeværktøjer kan vi blive klogere på, hvordan vi agerer, trives og skaber resultater. Om typer og typologi.