Kandidatvurdering

Kandidatvurderinger – med nærvær og kant

Det er en kendt sag, at det er medarbejderne der udgør den afgørende forskel, når en virksomhed skal skabe resultater og indfri de forretningsmæssige mål. Det er derfor af afgørende betydning, at man formår at få de rette kandidater på holdet.

Selv om man har styr på succeskriterierne for den nye medarbejder og selv om finalekandidaterne alle har gjort det godt, hvor de kommer fra, er det ikke altid sikkert, at de også kan gøre det godt hos dig. De fleste har prøvet at ansætte den forkerte med store uheldige konsekvenser som følge. Man gør sig derfor ofte umage i ansættelsesprocessen. Men det kan stadig være svært at tage beslutningen. Er forudsætninger for succes til stede hos kandidaten? Kan kandidaten trives i det nye job? Er der lig i lasten? Hvad skal der til for, at kandidaten kan skabe resultater? Det er en svær beslutning. Ved at gennemføre en finalevurdering får du bedre basis for din beslutning og du reducerer din risiko for en fejlansættelse. Du får ingen garanti, for det er svært at give garanti på menneskers adfærd, men du kan få et langt mere kvalificeret grundlag at træffe din beslutning på.

Ønsker du at afdække dine kandidaters motivation, potentiale og kompetence, så kontakt Elgaard Mancom og få et tilbud på en finalevurdering der ofte omfatter en personlighedstest med dybdeinterview og referencetagning samt en afsluttende rapportering og eventuel også kognitive færdighedstest efter behov. Honoraret for en finalevudering ligger typisk på mellem 7.500 og 10.000 kr. + moms.