HR

Talent Management

Talent er konkurrencekraft og talent management eller performance management er dermed det koncept med indsatser, processer og metoder, hvorigennem konkurrencekraften tiltrækkes, opretholdes, udvikles og i sidste ende afvikles. Talent management er et ledelsesansvar, der har strategisk betydning for organisationens performance.

Gennem en effektiv spørgeramme afdækker Elgaard Mancom organisationens kernekompetence og de resultater der gør organisationen til en succes og fastlægger sammen med organisationen, de mål og organisatoriske, ledelses- eller medarbejderudviklingsaktiviteter, som bidrager mest til værdiskabelsen i organisationen.

Når man arbejder med målopfølgning og personlige KPI’er er det afgørende for organisationens motivation, at man dels arbejder dialogbaseret og dels fokuserer mere på de indsatser der skaber resultaterne end isoleret på resultater. Resultatmåling er reaktiv, hvor dialogbaseret performancemåling er proaktiv og dynamisk og dermed langt mere motiverende for den enkelte. Man kan sammenligne det med en fodboldkamp. Hvis det hele alene handler om, hvorvidt vi vinder eller taber kampen, taber spillerne hurtigt gejsten. Men hvis det handler om, at vi i fællesskab identificerer de tiltag som vi alle tror på der skal til for at vinde og følger op på om de finder sted, skaber vi engagement, motivation og korpsånd og vi stimulerer det drive, der er brug for på holdet. Organisationens mål og KPI’ er bør derfor afspejle indsatser og ikke bare resultater.

Med fokus på organisationens overordnede mål nedbrydes målene ned på de underliggende enheder og udmøntes til sidst til individuelle mål.

Softwareløsning med konsulentsupport

I samarbejde med Resultz ApS tilbyder Elgaard Mancom en software-løsning, der giver jer mulighed for at håndtere individuelle-, afdelingsspecifikke og virksomhedsbaserede mål og ikke mindst en struktureret, dynamisk og dialogorienteret proces for opfølgning herpå, der gør performance management både motiverende og effektiv. Se her en 3 minutters videointroduktion til det nye performancemanagementsystem.