Ledersparring

Karriererådgivning og outplacement

Karriererådgivning og outplacement er individuel professionel sparring, der skal medvirke til at kandidaten kan indfri sin jobambition.

Outplacement er blevet et naturligt element i virksomhedens sociale ansvar (CSR -Corporate Social Responsibility). Outplacement skal medvirke til at opretholde og styrke virksomhedens personalepleje, omdømme og tiltrækningskraft. Afskedigelser er uundgåelige i et dynamisk samfund og outplacement skal sikre, at den afskedigede medarbejders motivation og kompetencer nyttiggøres bedst muligt, så karrieren kan fortsættes i nye omgivelser.

Virksomheden kan indgå samarbejde om outplacement med ELGAARD MANCOM.

Ouplacement hos ELGAARD MANCOM er et individuelt og personligt karriererådgivnings-forløb, hvor deltageren får professionel sparring og coaching, der har til formål, at sikre de bedste muligheder for, at kandidaten kommer hurtigt i nyt job.

Outplacementprocessen hos ELGAARD MANCOM kaldes ACTION og indeholder efter aftale 4- 8 individuelle møder af ca. 2 timers varighed, hvor følgende elementer bl.a. indgår:

  • A       Afklaring og kompetenceafdækning (typeprofil/personlighedstest efter aftale)
  • C       Coaching
  • T        Træning i interview – samtaleteknik og personlig fremtræden
  •  I        Intensive målsætninger – udarbejdelse af handlingsplan
  • O       Optimering af CV og ansøgning
  • N       Netværk

Outplacement og karriereudvikling hos ELGAARD MANCOM er et proaktivt og fokuseret forløb, hvor deltageren efter en indledende afklaring fokuserer sine styrker og arbejder målrettet og dynamisk med egen handlingsplan. Forløbet kan både gennemføres med afskedigede medarbejdere og med ledere med højere ambitioner end dem, de finder indfriet i den nuværende position.

Nyttiggørelse af kandidatens eget netværk er en vital del af ELGAARD MANCOMS ouplacement program. Ved at arbejde systematisk med eget netværk og herunder afholde kaffemøder med erfarne beslutningstagere er det ikke usædvanligt, at man finder en genvej til det næste job. I samarbejdet med ELGAARD MANCOM får du personlig sparring på, hvordan du nyttiggør dit eget netværk i jagten på dit næste karrieremål.

Executive Outplacement

Med udgangspunkt i et omfattende forretningsnetværk og en mangeårig erfaring med sparring til beslutningstagere skræddersyr ELGAARD MANCOM et målrettet, personligt og netværksbaseret program til den leder, chef eller direktør der ønsker at opretholde sin position i kandidatmarkedet.

Jan Erik Elgaard er både oprigtig, særdeles direkte og nærværende i sin sparring.

Kontakt ELGAARD MANCOM for en aftale om Outplacement på: Tlf: +45 2088 8618 eller på mail: mail@elgaardmancom.dk