For at få samarbejdet med dig til at gå så let som muligt, gemmer vi nogle oplysninger om dig, som kan være omfattet af persondataforordningen, som også kendes under forkortelsen GDPR.

Persondataforordningen sikrer dig nogle rettigheder i forhold til dine egne data. Det er blandt andet retten til at vide, hvad vi gemmer af informationer om dig, retten til at slette eller rette de data og retten til at få udleveret de data.

Vi kan få persondata om dig på mange måder, men det er kun på måder, du selv vælger. Det kan være gennem kontaktformularene på hjemmesiden, ved at sende oplysninger i forhold til jobs og ved at give oplysninger i telefonen, bare for at nævne nogle af mulighederne.

Disse data gemmer vi, så vi har mulighed for at udføre vores arbejde – eksempelvis med at matche kandidater og potentielle jobs.

Ønsker du at få oplyst, hvilke persondata vi gemmer om dig, kan du kontakte os på mail@elgaardmancom.dk.

Vi bruger naturligvis kun de oplysninger, du sender os, inden for de bestemmelser, der er gældende, og vi sletter data fra vores gemmer, som ikke længere er relevant.

Noget data skal dog gemmes på grund af anden lovgivning – det er grunden til, at vi gemmer oplysninger, som har med regnskab at gøre i 5 år.

Til tider kan vi have brug for at samarbejde med andre virksomheder, og her kan vi være nødt til at dele personoplysninger med andre. I de tilfælde har vi altid tegnet en databehandleraftale, så dine data er i sikkerhed og bliver behandlet fortroligt.