Elgaard Mancoms samarbejdspartnere

Gode partnere og partnerskaber er en væsentlig faktor for en mindre virksomhed.

Konsulent Mogens Pedersen

Elgaard Mancom har et fast partnerskab med den erfarne freelance-konsulent Mogens Pedersen.

Mogens Pedersen deltager i Elgaard Mancoms rekrutteringsopgaver og gennemfører bl.a. search og referencetagning. Herudover bidrager han også med sparring og karriererådgivning til outplacement-kandidater.

Mogens Pedersen er uddannet maskintekniker og teknonom og har siden suppleret med kurser indenfor HR, projektledelse, NLP og ledelse og er desuden certiceret i profilanalysen Extended DISC. Se Mogens Pedersens Linkedin profil her.


Øvrige partnere og partnerskaber

Herudover samarbejder ELGAARD MANCOM med andre selvstændige konsulenter og freelancere i forbindelse med bl.a. ledertræning, performance management og rekruttering samt i f.m. løsning af personaleadministrative opgaver. Elgaard Mancom har herudover følgende faste samarbejdspartnere:

OnlineSynlighed.dk er foretrukken samarbejdspartner, når Elgaard Mancoms kunder efterspørger øget synlighed på nettet.

Elgaard Mancom anvender HR-SKYENs cloudbaserede online-rekrutteringssystem til distribution af jobannoncerer og håndtering af ansøgninger til rekruttering.

Elgaard Mancom anvender HR Solutions A/S‘s profilværktøj Extended DISC og IQ test til udvikling af teams, til rekruttering m.m.

Elgaard Mancom anvender Center for ledelse A/S‘s testværktøj BtB og profilværktøj JTI. BtB er foretrukket værktøj i f.m. rekruttering af medarbejdere på kvalificeret stillingsniveau og profilværktøjet JTI anvendes primært i f.m. udvikling af teams.

Elgaard Mancom er associeret partner med Resultz ApS, der har udviklet en softwareløsning som kan anvendes til struktureret performance management og effektiv successor planning og som skaber grundlag for at identificere talenter og potentielle efterfølgere til organisationens nøglepositioner.

Elgaard Mancom er tilknyttet det professionelle rådgiverkorps i Code of Care, hvor vi enkeltvis eller i teams tilbyder sparring og rådgivning inden for social ansvarlighed.