Foredrag og workshops

Elgaard Mancom: Foredrag og workshops – med nærvær og kant

Elgaard Mancom har lang erfaring i afholdelse af  peptalk, foredrag og workshop. Jan Erik Elgaard taler med humor, kant og engagement om strategi, HR, lederskab og ledelse, typer og netværk for erhvervsliv, foreninger, institutioner og det offentlige i hele landet.

Få Elgaard Mancom til at målrette peptalks, foredrag og workshop for jeres organisation, hvor f.eks. værdier, lederskab, samarbejde, trivsel, resultater eller typer er i fokus. Hvis I ønsker at inddrage deltagernes DISC-profiler eller bare høre om DISC og typer generelt er det også en mulighed.

Her kan I læse eksempler på foredrag og workshop afholdt for kunder:

Arbejdsglæde

Hvad dræner os for energi? hvad giver os energi? Hvilken rolle spiller lederen i relation til organisationens arbejdsglæde? Hvad kan man selv gøre? Og hvad i alverden stiller man op, hvis man har en kollega der lider af kronisk surstråling? Foredaget er bl.a. afholdt hos Landbonord i 2018.

Passion og lederskabet

Er der plads til passionen i dagens danske ledelseskultur? Har regnearksledernes krav til milimeterperformance og mikromanangement fuldstændigt dræbt passionen for de danske ledere. Hør Jan Erik Elgaards bud herpå. Foredraget er i 2017 bl.a. afholdt i Round Table, Grenaa og i Grenaa Rotary Klub.

Det personlige lederskab

I foredraget ”Det personlige lederskab” fortæller Jan Erik Elgaard med humor og kant om ledertyper, paradokser i ledelse, mod og kommunikation, der vækker inspiration og stof til eftertanke.

Netværk

I foredragene ”Få værdi af dit netværk” og “Er netværk spild af tid?”, fortæller Jan Erik Elgaard inspirerende om sine egne erfaringer med netværk og krydrer det med små eksempler, tips og tricks. Foredraget er i 2017 bl.a. afholdt for Connecting Biz & Bike.

Typer og kommunikation

På en humoristisk måde, præsenteret så de fleste føler sig ramt fortæller Jan Erik Elgaard i foredraget” Kender du Typen” om typer, kommunikation og den måde vi ser hinanden på og hvad vi kan bruge typeforståelse til.

Foredraget kan tage udgangspunkt i Jungs typologi (JTI), DISC-profiler eller Garudas basisprofil, hvis der er ønske eller overvejelse om at arbejde med typologi i organisationen.

Stemme og Kropssprog

Med stort engagement og humor fortæller Jan Erik Elgaard, hvordan du kan argumentere og bruge din stemme og dit kropssprog, når du skal påvirke dine omgivelser.

Jobsøgning

Krydret med sine egne oplevelser som rekrutteringsspecialist fortæller Jan Erik Elgaard om jobsøgningens svære kunst og giver sin opfattelse af dos & don’ts til ansøgning, CV og den personlige fremtræden ved jobsamtalen. Foredraget er bl.a. afholdt for dimittender i Erhvervsakademi Dania.

Leadership Pipeline

Successor Planning, People Review og leadership Pipeline er for mange virksomheder en ny men vigtig disciplin. Jan Erik Elgaard fra Elgaard Mancom orienterer om teorien bag- og giver eksempler på sin egen erfaring med koncepterne både fra sin tid som konsulent for andre virksomheder og fra sin tid i bl.a. Telenor og Vestas.

Strategi på flade fødder

I foredraget ”Strategi på flade fødder” introducerer Jan Erik Elgaard enkle strategiske værktøjer som de fleste små- og mellemstore virksomheder med fordel selv kan anvende og implementere uden de store sværdslag. Foredraget er i 2017 bl.a. afholdt i Business Horsens’ Lederforum.

Workshop & foredrag

Jan Erik Elgaard løser opgaven som ordstyrer eller facilitator på workshops, konferencer og seminarer. Kontakt Elgaard Mancom for aftale.

Forandring og inovation

Workshop om forandringer og innovation: Jan Erik Elgaard har afholdt flere workshops og foredrag om forandringer og innovation. En kort ansporende peptalk lægger op til debat i teams med oplæg til handlinger der er tilpasset din virksomhed.

7 gode vaner

I workshoppen ”7 gode vaner” giver Jan Erik Elgaard en gennemgang af budskaberne i bogen ”7 gode vaner” af ledelsesguruen Steven Covey med små indlagte opgaver og lægger derefter op til debat i teams.

Det personlige lederskab

”Det personlige lederskab” kan afholdes som foredrag ller workshop. Her giver Jan Erik Elgaard en motiverende peptalk med både humor og kant om ledertyper og adfærd og lægger evt. op til debat i teams om styrker og svagheder ved autentisk ledelsesadfærd.

Arbejdsglæde og det gode lederskab

I foredraget giver Jan Erik Elgaard sit underholdende bud på, hvad der skaber arbejdsglæde og hvad man som leder med fordel kan være opmærksom på i sit lederskab.

Elgaard Mancom planlægger, gennemfører og deltager som foredragsholder på seminarer og konferencer og har bl.a. i samarbejde med Favrskov Erhvervråd gennemført HRM-seminar i Kulturhuset Sløjfen i Hadsten. Favrskov Erhvervsråd og Elgaard Mancom har ligeledes samarbejdet om  en workshop om forandringsledelse.

11141367_713325475440436_5883147302332833005_o