Rådgivning – med nærvær og kant

Elgaard Mancom ApS understøtter dig i at træffe gode ledelsesbeslutninger.

Elgaard Mancom ApS er etableret af Jan Erik Elgaard i 2005.

Teamet: Elgaard Mancom ApS består af de erfarne konsulenter Jan Erik Elgaard, Inge Dorte Mandrup og Mogens Pedersen.

Jan Erik Elgaard

Jan Erik Elgaard (Tlf. 2088 8618), født 1965 har erfaring som virksomhedskonsulent, rådgiver og leder fra stillinger i Forsvaret, i konsulentbranchen, i telebranchen, i finanssektoren og i vindmølleindustrien og siden 2009 på fuld tid som selvstændig konsulent i Elgaard Mancom.

Han er uddannet linjeofficer, master i HR, merkonom i markedsføring og HD i organisation og ledelse samt certificeret i flere testværktøjer.

Mogens Pedersen

Mogens Pedersen, født 1964 har erfaring som leder og konsulent fra konsulentbranchen, uddannelsessektoren og logistiksektoren.

Han er uddannet maskintekniker og teknonom og har siden suppleret med kurser indenfor HR, projektledelse, NLP og ledelse og er desuden certiceret i profilanalysen Extended DISC.

Mogens er specialiseret i search og referencetagning og bidrager også i f.m. outplacementopgaver.

Inge Dorte Mandrup (Tlf.: 2844 1514) er en rutineret konsulent med erfaring som HR-konsulent og HR-chef fra bl.a. banksektoren, et advokatfirma og et ingeniørfirma. Inge Dorte har beskæftiget sig med rekruttering, leder- og medarbejderudvikling og HR. Hun er herudover certificeret i Garudas testværktøj Kompetenceprofilen.

Hun besidder flere akademiuddannelser, har også en bestyrelsesuddannelse og en lang række kurser inden for HR og NLP. Inge Dorte medvirker i search, samtaler, referencetagning i f.m. rekruttering samt i facilitering af møder og seminarer og i ledersparring.

Konsulentvirksomheden Elgaard Mancom ApS er beliggende i Hadsten i Favrskov Kommune og beskæftiger sig med forretningsudvikling, Human Resource Management, ledelse og teamtræning.

Elgaard Mancom gennemfører strategiseminarer og rekrutteringer, deltager i generationsskifter, bestyrelsesetablering, lægger handlingsplaner og giver sparring.

Elgaard Mancom gennemfører lederudvikling, ledertræning og teamtræning af enkeltpersoner og ledergrupper og lederkurser i både små og meget store organisationer.

Elgaard Mancom rådgiver og udvikler HR-koncepter og HR-strategi. Herunder tilbyder Elgaard Mancom implementering af effektive performance management koncepter baseret på en velafprøvet softwareløsning, hvori moduler til individuel målopfølgning, identifikation af talenter og potentielle afløsere til organisationens nøglepositioner indgår.

Herudover bistår Elgaard Mancom med outplacement og karriererådgivning.

Mancom er en sammentrækning af ordene management & communication, idet effektiv kommunikation er fundamentet for al god ledelse og forretningsudvikling.

Elgaard Mancoms logo består af navnet med en blå boomerang over.

Elgaard Mancom

Boomerangen symboliserer et vigtigt element i Elgaard Mancoms mantra:

    • Det du giver, får du igen

En boomerang er også noget man kan lege med. Dramatikeren Schiller sagde “Kun når mennesket leger, er det helt og fuldt menneske”.

Når leg har et formål og det lykkes bliver vi kreative og lærevillige, så tør vi eksperimentere og øve os, udvikle os.

De samme elementer går igen i Elgaard Mancoms rådgivning og ledelsesudvikling.

Elgaard Mancom er specialiseret i rådgivning til ejerledede virksomheder.